Kezdőlap
Mokkomplex logó MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1068 Budapest, Szondi u. 100.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
Hasznos linkek:
www.mok.hu
www.mnb.hu
RólunkBiztosítási szolgáltatásokPénzügyi szolgáltatásokEgyéb kedvezményekÉrdekel! Kapcsolat

MOK Doktor Orvosi Szakmai Felelősségbiztosítás

FIGYELEM! 

Az MKB Általános Biztosító Zrt. jogutódja, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. az új Ptk. előírásai szerint, MINDEN ügyfelének, így a MOK Doktor biztosítással rendelkezőknek is, kötvényük évfordulója előtt értesítést küld vagy küldött. 

Kérjük az értesítő levelet figyelmesen elolvasni szíveskedjenek! 
Felhívjuk figyelmét, hogy a pénzügyi adatok közlésével kapcsolatos biztosítói igény a MOK Doktor biztosítással rendelkező ügyfelekre NEM vonatkozik!

Kérjük, amennyiben a levél tartalmával kapcsolatosan további kérdések merülnek fel, forduljanak bizalommal az CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. ügyfélszolgálatához a 06-1-5100-100-as telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@cig.eu email címen!

Fontos!  Minden esetben jelezzék, hogy MOK Doktor orvosi szakmai felelősségbiztosítással rendelkeznek!

A MOK Doktor felelősségbiztosítás feltételei, dokumentumai és nyomtatványai az alábbi blokkokra történő kattintással válnak elérhetővé.

Általános Felelősségbiztosítási Szerződési Feltételek (NV3104) MOK Doktor Orvosi Szakmai Felelősségbiztosítás Kiegészítő Záradék (F 36 sz.)
Ügyféltájékoztató és Biztosítási Szerződési Feltételek (NV3022) Egészségügyi Szolgáltatók Szakmai Felelősségbiztosítási Feltételei (NV3071)

 Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti, hogy egy kollégánk megkeresse önt telefonon vagy e-mailben. A visszahívás sikeressége érdekében kérjük pontosan adja meg adatait!

Az Ön neve:
Az Ön pecsétszáma:
Az Ön szakterülete:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön mobil száma:
Az Ön lakóhelye (település):
Mikor kereshetjük Önt telefonon (nap)?
Mikor kereshetjük Önt telefonon (napszak)?
A megkeresés tárgya:
Egyéb megjegyzések:

Alulírott következő adatok vonatkozásában (név; telefonszám; e-mail cím,) jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten felhatalmazást adok, hogy MOK tagsági jogviszonyom tartama alatt, ezen adataimat a MOK, a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partnere felhasználhassa arra, hogy a MOK tagjai és közvetlen családtagjai részére szóló, a kamarai tagság életminőségével, anyagi jólétével, előmenetelével kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival megkereshessen.


Jelen nyilatkozatomat írásban indoklás nélkül bármikor visszavonhatom.