Kezdőlap
Mokkomplex logó MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1068 Budapest, Szondi u. 100.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
Hasznos linkek:
www.mok.hu
www.mnb.hu
RólunkBiztosítási szolgáltatásokPénzügyi szolgáltatásokEgyéb kedvezményekÉrdekel! Kapcsolat

[Helyi] ban_mokcsop.jpg

Ismerje meg a MOK tagjai részére nyújtott csoportos élet- és balesetbiztosítást!

Olvassa el a részleteket!

Tisztelt Kamarai Tagok!


A Magyar Orvosi Kamara, tagjai részére, a tagok és családjuk érdekében, csoportos élet- és balesetbiztosítási szerződést kötött, amelynek díját a Kamara fizeti.

A tagsági jogviszony okán, és a szerződés feltételei szerint, mindaddig amíg Önök tagjai a Kamarának, káresemény bekövetkezése esetén az alábbi szolgáltatási táblázatban feltüntetett esetekben, a vonatkozó biztosítási összegek kerülnek kifizetésre.

A biztosítási szolgáltatás életbenlét esetén a Biztosított, más esetben a Biztosított által jelölt kedvezményezett részére kerül kifizetésre. Kedvezményezett jelölés hiányában azonban a hagyatéki eljárás részévé válik, és annak lezárta után fizethető ki a törvényes örökös(-ök) részére (Ptk. 6:475.§).

A MOK tagok csoportos biztosítása nem tartalmaz megtakarítási vagy befektetési elemet, a táblázatban megtalálható fedezeteken kívül semmilyen más eseményre szolgáltatást nem nyújt.
Amennyiben a kamara tagja egyéb élet vagy balesetbiztosítással rendelkezik, úgy ezen biztosítások mindegyike külön-külön szolgáltat, nem érvényes rájuk a túlbiztosítás fogalma.


2016. június 1-től az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt, a bécsi székhelyű Vienna Insurance Group magyarországi leányvállalata nyújtja a biztosítási fedezetet a MOK tagok részére kidolgozott csoportos élet- és balesetbiztosításhoz. Kárkifizetés esetén az UNION nem vizsgálja az 5 évnél korábbi betegségeket.

Teendők káresemény bekövetkezésekor(kérjük kattintson az UNION logóra):


[Helyi] union.png