Kezdőlap
Mokkomplex logó MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1068 Budapest, Szondi u. 100.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
Hasznos linkek:
www.mok.hu
www.mnb.hu
RólunkBiztosítási szolgáltatásokPénzügyi szolgáltatásokEgyéb kedvezményekÉrdekel! Kapcsolat

Vezető Tisztségviselőinek  Felelősségbiztosítása

Tudja Ön, hogy az új Ptk. szerint gazdasági társaság, alapítvány, szövetkezet vagy egyesület vezető tisztségviselőjeként vagy felügyelőbizottsági tagjaként elkövetett hibák, mulasztások, károkozások esetén egy esetleges perben teljes magánvagyonával felel?

Tisztában van vele, hogy ugyanazért a kereseti illetékért egy eljárásban több alperes perelhető, ezért a felperes nemcsak a károkozó jogi személyt, de annak vezető tisztségviselőit és felügyelőbizottságának tagjait is perelheti?

Ezzel a Magyarországon még viszonylag ritka biztosítási módozattal több társaság is foglalkozik, kérjük jelezze igényét és mi megtaláljuk a leginkább az Ön igényeinek megfelelő megoldást!Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti, hogy egy kollégánk megkeresse önt telefonon vagy e-mailben. A visszahívás sikeressége érdekében kérjük pontosan adja meg adatait!

Az Ön neve:
Az Ön pecsétszáma:
Az Ön szakterülete:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön mobil száma:
Az Ön lakóhelye (település):
Mikor kereshetjük Önt telefonon (nap)?
Mikor kereshetjük Önt telefonon? Kérjük írja be a megfelelő időintervallumot (órától – óráig)!
A megkeresés tárgya:
Egyéb megjegyzések:

Alulírott következő adatok vonatkozásában (név; telefonszám; e-mail cím,) jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten felhatalmazást adok, hogy MOK tagsági jogviszonyom tartama alatt, ezen adataimat a MOK, a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partnere felhasználhassa arra, hogy a MOK tagjai és közvetlen családtagjai részére szóló, a kamarai tagság életminőségével, anyagi jólétével, előmenetelével kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival megkereshessen.


Jelen nyilatkozatomat írásban indoklás nélkül bármikor visszavonhatom.