Kezdőlap
Mokkomplex logó MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1068 Budapest, Szondi u. 100.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
Hasznos linkek:
www.mok.hu
www.mnb.hu
RólunkBiztosítási szolgáltatásokPénzügyi szolgáltatásokEgyéb kedvezményekÉrdekel! Kapcsolat

A Magyar Orvosi Kamara megállapodást kötött Magyarország legnagyobb pénzintézetével, az OTP Bank Nyrt.-vel, amelynek keretében az OTP Bank Nyrt. a MOK tagjai és a MOK alkalmazottai részére kedvezményes munkáltatói Platina termékcsomagok igénybevételét biztosítja.

[Helyi] card.jpg

A megállapodás első fázisának kedvezményes szolgáltatásai a MOK tagsági igazolvány bemutatásával az OTP Bank Nyrt. összes fiókjában igénybe vehetők.
Amennyiben Ön munkabérét, egyéb jövedelmét, vagy nyugdíját a program keretében nyitott, vagy meglévő OTP számla esetében átalakított OTP bankszámlára utaltatja, igénybe veheti a MOK tagjai és munkavállalói részére nyújtott munkáltatói Platina csomagok egyikét, mellyel Ön számos kedvezményes és díjmentes OTP Bank szolgáltatásra jogosult. Az alábbi táblázatban néhány példát mutatunk be – a teljesség igénye nélkül:  

Számlanyitáskor nincs szükség minimális nyitóösszeg befizetésére Díjmentes
Számlavezetés Díjmentes/kedvezményes
Betéti kártya 1 db – az elsőként igényelt – bankkártya éves díja az első évben (új számlanyitás esetén) Díjmentes
Készpénzfelvétel havonta 2 alkalommal díjmentesen vehető fel készpénz, az erre vonatkozó nyilatkozat megléte esetén. Díjmentes
Készpénzbefizetés Díjmentes
Kártyás vásárlás Díjmentes
Egyedi képes Sajátkártya igénylés esetén a képelhelyezés díja Díjmentes
WebKÁRTYA éves díja számlacsomagtól függően Díjmentes
Csoportos beszedési megbízás számlacsomagtól függően a meghatározott darabszám után Kedvezményes (50 Ft kedvezmény a normál díjból)
Limitfigyelési szolgáltatás csoportos beszedési megbízáshoz igényelhető Díjmentes
Átutalás Takarékszámlára Díjmentes
OTPdirekt alap – és kontroll szolgáltatások havi díja számlacsomagtól függően - meghatározott feltételek esetén Díjmentes
Devizaszámla számlavezetési díjkedvezmény számlacsomagtól függően, amennyiben annak díja a Munkáltatói Számlacsomagról kerül kiegyenlítésre Kedvezményes/Díjmentes
OTP Lakástakarék szerződés – számla nyitás Kedvezményes

Fontos, a választott kedvezményes csomag kondíciói fentiektől eltérhetnek!

Mit kell tenni, ha már rendelkezik OTP számlával?
A legfontosabb, hogy nem kell új számlát nyitni. A jelenlegi számlavezető OTP bankfiókban a MOK tagsági igazolvány bemutatása után az OTP munkatársai készséggel segítenek a megfelelő kedvezményes számlacsomag kiválasztásában, és a meglévő helyett a kedvezményes kondíciójú szerződés létrehozásában, amely a MOK tag részére semmiféle anyagi ráfordítással nem jár.

Mit kell tenni, ha más banknál vezeti a számláját, így nem rendelkezik OTP számlával?
Célszerű a lakóhely szerinti OTP fiókot felkeresni, és a MOK tagsági kártya bemutatásával megnyitni a számlát. A bankváltást az új banknál kell kezdeményezni és a megfelelő adatok megadása után a régi és az új számlavezető banknak 6 munkanap alatt kell egymás között rendeznie a bankváltást – az összes kapcsolódó megbízás (csoportos beszedési, rendszeres utalások) beállításával együtt.