Kezdőlap
Mokkomplex logó MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1068 Budapest, Szondi u. 100.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
Hasznos linkek:
www.mok.hu
www.mnb.hu
RólunkBiztosítási szolgáltatásokPénzügyi szolgáltatásokEgyéb kedvezményekÉrdekel! Kapcsolat

[Helyi] mkb_300.jpg

Amennyiben a Közeli Hozzátartozók Csoportos Biztosításában biztosított természetes személyek esetében, a biztosítási esemény 2017. március 31-én vagy azt megelőző időpontban következett be, és annak bejelentésére 2018. március 31-éig sor kerül, az MKB Életbiztosító Zrt. jogutódja, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. szolgáltatási kötelezettsége továbbra is fennáll. 
A 2017. március 31. 24:00 óráig megtörtént káresemények bejelentését a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt-nél kell intézni személyesen a 1033 Budapest, Flórián tér 1. szám alatt található Ügyfélszolgálati irodában, vagy telefonon a 06-1-5100-100 telefonszámon az alábbi félfogadási időben:

Hétfő 8:00 - 17:00
Kedd 8:00 - 17:00
Szerda 8:00 - 17:00
Csütörtök   8:00 - 20:00
Péntek 8:00 - 16:00

Email cím: ugyfelszolgalat@cig.eu 
Telefaxon: 06-1-247-2021 

A biztosító szolgáltatása az alábbiakban megtalálható Különös Feltételek és a Terméktájékoztató dokumentumok szerint történik. 
Biztosítási esemény bejelentését minden esetben a letölthető, kinyomtatható „Szolgáltatási Igénybejelentő” elnevezésű dokumentumon és annak tartalma szerint kell A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. részére megtenni.

 

Terméktájékoztató Különös Feltételek
Szolgáltatási Igénybejelentő
 

 


Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti, hogy egy kollégánk megkeresse önt telefonon vagy e-mailben. A visszahívás sikeressége érdekében kérjük pontosan adja meg adatait!

Az Ön neve:
Az Ön pecsétszáma:
Az Ön szakterülete:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön mobil száma:
Az Ön lakóhelye (település):
Mikor kereshetjük Önt telefonon (nap)?
Mikor kereshetjük Önt telefonon (napszak)?
A megkeresés tárgya:
Egyéb megjegyzések:

Alulírott következő adatok vonatkozásában (név; telefonszám; e-mail cím,) jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten felhatalmazást adok, hogy MOK tagsági jogviszonyom tartama alatt, ezen adataimat a MOK, a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partnere felhasználhassa arra, hogy a MOK tagjai és közvetlen családtagjai részére szóló, a kamarai tagság életminőségével, anyagi jólétével, előmenetelével kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival megkereshessen.


Jelen nyilatkozatomat írásban indoklás nélkül bármikor visszavonhatom.