Kezdőlap
Mokkomplex logó KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1132 Budapest, Alig utca 14. Alig Irodaház II. em. 206-207.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
telefon: +361 780 3859 vagy +361 780 2315
RólunkPatikaFogorvosokBiztosítási szolgáltatásokRezsinullázásSzerezze vissza pénzét!Egyéb kedvezményekÉrdekel! Kapcsolat

Vagyonbiztosítás

Minden egészségügyi vállalkozásnak szüksége van vagyonbiztosításra, amely a tűzkártól az üvegkáron át a természeti katasztrófákon keresztül a betöréses lopásig fedezetet nyújt. Nehéz feladat a számtalan feltétel között eligazodni, pláne ismerni az egyes társaságok kockázatvállalási hajlandóságát. Örök kérdés pl. a háziorvosnál a hűtőben lévő oltóanyagok értékének térítése egy áramszünet esetén.  Komoly kárt okozhat a gyógyításban használt gépek, műszerek elromlása, a rendelés elmaradásával kapcsolatos veszteség, amelynek enyhítésére szintén lehet kiegészítő biztosítást kötni.
Lépjen kapcsolatba munkatársunkkal, akinek segítségével megvizsgálják a jelenlegi működés biztosítási kockázataira kidolgozott csomagot, ha szükséges, azt újraértékelik és a piacon fellehető biztosítási termékekből összeállítják az Ön szükségleteinek leginkább megfelelő vagyonbiztosítási csomagot.Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti, hogy egy kollégánk megkeresse önt telefonon vagy e-mailben. A visszahívás sikeressége érdekében kérjük pontosan adja meg adatait!

Az Ön neve:
Az Ön pecsétszáma:
Az Ön szakterülete:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön mobil száma:
Az Ön lakóhelye (település):
Mikor kereshetjük Önt telefonon (nap)?
Mikor kereshetjük Önt telefonon? Kérjük írja be a megfelelő időintervallumot (órától - óráig)!
A megkeresés tárgya:
Egyéb megjegyzések:

Alulírott következő adatok vonatkozásában (név; telefonszám; e-mail cím,) jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten felhatalmazást adok, hogy MOK tagsági jogviszonyom tartama alatt, ezen adataimat a MOK, a KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partnere felhasználhassa arra, hogy a MOK tagjai és közvetlen családtagjai részére szóló, a kamarai tagság életminőségével, anyagi jólétével, előmenetelével kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival megkereshessen.


Jelen nyilatkozatomat írásban indoklás nélkül bármikor visszavonhatom.