Kezdőlap
Mokkomplex logó MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1068 Budapest, Szondi u. 100.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
Hasznos linkek:
www.mok.hu
www.mnb.hu
RólunkBiztosítási szolgáltatásokPénzügyi szolgáltatásokEgyéb kedvezményekÉrdekel! Kapcsolat

Orvosok szakmai felelősségbiztosítása

A jelenlegi törvényi szabályozás alapján a gyógyítási tevékenység megkezdésének és folytatásának feltétele a szakmai felelősségbiztosítás megléte. Magyarországon több, de messze nem az összes biztosító foglalkozik orvosi szakmai felelősségbiztosítással. Első ránézésre a feltételek ugyanazok, de az ördög itt is a részletekben van.

Alkuszként az Ön igényeinek felmérése után megvizsgáljuk, hogy mely biztosítók szolgáltatásai nyújtják azt, amire Önnek szüksége van, a különböző lehetőségeket értékeljük és javaslunk egy megoldást.

Ezzel együtt felhívjuk a figyelmet a CIG Pannonia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.  MOK Doktor  elnevezésű felelősségbiztosítási termékére, amelyet a a kamarai tagság igényeinek megfelelően dolgoztak ki.

Az UNION Biztosító Jubileum terméke az egyetlen papírmentesen, online köthető orvosi szakmai felelősségbiztosítás. A belépéshez regisztrálni kell!Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti, hogy egy kollégánk megkeresse önt telefonon vagy e-mailben. A visszahívás sikeressége érdekében kérjük pontosan adja meg adatait!

Az Ön neve:
Az Ön pecsétszáma:
Az Ön szakterülete:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön mobil száma:
Az Ön lakóhelye (település):
Mikor kereshetjük Önt telefonon (nap)?
Mikor kereshetjük Önt telefonon? Kérjük írja be a megfelelő időintervallumot (órától – óráig)!
A megkeresés tárgya:
Egyéb megjegyzések:

Alulírott következő adatok vonatkozásában (név; telefonszám; e-mail cím,) jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten felhatalmazást adok, hogy MOK tagsági jogviszonyom tartama alatt, ezen adataimat a MOK, a MOK Komplex Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partnere felhasználhassa arra, hogy a MOK tagjai és közvetlen családtagjai részére szóló, a kamarai tagság életminőségével, anyagi jólétével, előmenetelével kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival megkereshessen.


Jelen nyilatkozatomat írásban indoklás nélkül bármikor visszavonhatom.