Kezdőlap
Mokkomplex logó KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1132 Budapest, Alig utca 14. Alig Irodaház II. em. 206-207.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
telefon: +3630 823 8892, +361 780 3859 vagy +361 780 2315
RólunkPatikaFogorvosokBiztosítási szolgáltatásokNapelem / Energiatakarékos fűtő - hűtő rendszerek / RezsinullázásSzerezze vissza pénzét!Érdekel! KapcsolatFENNTARTHATÓSÁG

[Helyi] ban_nyug.png 2014. január 1-től az állam évente 20%-os, maximum 130.000 Ft összegű adókedvezménnyel támogatja a biztosítótársaságoknál kötött, nyugdíjmegtakarítás célú rendszeres és eseti befizetésű nyugdíjbiztosításokat.

Ez adóról való rendelkezési jogot jelent, azaz visszaigénylés után automatikusan jóváírásra kerül a nyugdíjbiztosítási szerződés egyenlegén, de csak abban az esetben, ha valaki fizet SZJA-t.

 

A KOMPLEX Kamarai Kft. folyamatosan figyeli és értékeli a Magyarországon elérhető nyugdíjbiztosításokat tartam, díj, költség, hozam, szakmai színvonal, elérhetőség, minőségi ügyfélszolgálat szempontjából. Ezekre az információkra alapozva ajánljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő módozatokat, amelyek közül Ön kiválaszthatja saját nyugdíjbiztosítóját.Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti, hogy egy kollégánk megkeresse önt telefonon vagy e-mailben. A visszahívás sikeressége érdekében kérjük pontosan adja meg adatait!

Az Ön neve:
Az Ön pecsétszáma:
Az Ön szakterülete:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön mobil száma:
Az Ön lakóhelye (település):
Mikor kereshetjük Önt telefonon (nap)?
Mikor kereshetjük Önt telefonon? Kérjük írja be a megfelelő időintervallumot (órától - óráig)!
A megkeresés tárgya:
Egyéb megjegyzések:

Alulírott következő adatok vonatkozásában (név; telefonszám; e-mail cím,) jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten, visszavonásig érvényes adatkezelői felhatalmazást adok, hogy ezen adataimat a KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partnere felhasználhassa arra, hogy az orvosi pecsétszámmal rendelkezők és közvetlen családtagjai részére szóló, az életminőséggel, anyagi jólléttel kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival megkereshessen.

MGYK tagság esetén, alulírott következő adatok vonatkozásában (név; telefonszám; e-mail cím,) jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten, visszavonásig érvényes adatkezelői felhatalmazást adok, hogy MGYK tagsági jogviszonyom tartama alatt, ezen adataimat a KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partnere felhasználhassa arra, hogy az MGYK tagjai és közvetlen családtagjai részére szóló, a Magyar Gyógyszerészi Kamarai tagság életminőségével, anyagi jóllétével, előmenetelével kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival megkereshessen.


Jelen nyilatkozatomat írásban indoklás nélkül bármikor visszavonhatom.megjelölni kötelező
 

A KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft. munkatársa a megadott elérhetőségeken a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!