Kezdőlap
Mokkomplex logó KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1132 Budapest, Alig utca 14. Alig Irodaház II. em. 206-207.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
telefon: +3630 823 8892, +361 780 3859 vagy +361 780 2315
RólunkPatikaFogorvosokBiztosítási szolgáltatásokNapelem / Energiatakarékos fűtő - hűtő rendszerek / RezsinullázásSzerezze vissza pénzét!Érdekel! KapcsolatFENNTARTHATÓSÁG

[Helyi] mok_001.jpg

Ismerje meg az orvosi pecsétszámmal rendelkezők és közeli hozzátartozóik önkéntes csoportos biztosítását!

A Magyar Orvosi Kamara ezt a 2014. óta folyamatosan érvényben lévő önkéntes csoportos biztosítást, nem hosszabbította meg, így az 2022. március 31-én megszűnt.

Azonban,ettől függetlenül azok a biztosítottak, akik az esedékes,egy évre szóló díjukat megfizették, a díjfizetéssel fedezett időszak utolsó napjáig biztosítottak maradtak!

A megszűnt 72279426 sz. csoportos biztosításban biztosított személyek egy új,COVID fedezettel is rendelkező, önkéntes csoportos biztosítási szerződésben jogfolytonosan lehetnek biztosítottak, amely azt jelenti hogy esetükben a biztosító a várakozási időtől és kár esetén, az előzményvizsgálattól is eltekint.

Az új önkéntes csoportos biztosításhoz az orvosi pecsétszámmal rendelkezők és hozzátartozóik, nemcsak a meglévő, de új személyek is, ugyanolyan módon csatlakozhatnak, mint az eddigihez. A mélyen az egyéni biztosítási piaci árak alatt lévő biztosítási díjat a biztosítottak maguk fizetik.

Az új önkéntes csoportos biztosítási kötvény száma: 55023461


Biztosítottak lehetnek: az orvosi pecsétszámmal rendelkező 18. és 79. életév közötti személyek, továbbá közeli hozzátartozóik, (beleértve a dokumentált élettársi viszonyban élőket is) valamint a kamara alkalmazottai, azok hozzátartozói, továbbá a KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft. alkalmazottai, partnerei és azok közeli hozzátartozói.

Önkéntes csatlakozás során a leendő biztosítottak bármelyik csomagot választhatják (de csak egyet) függetlenül a már meglévő egyéb biztosításaiktól.

Jelöljön kedvezményezettet! Ha van kedvezményezett, nem kell megvárni a hagyatéki eljárás lezárását. Az eredeti kitöltött, kedvezményezett jelölő nyilatkozatot közvetlenül a biztosító postafiók címére (1380 Budapest Pf. 1076) kell beküldeni!

Biztosítási esemény bekövetkezésekor a biztosító életbenlét esetén a biztosított, más esetben a biztosított által jelölt kedvezményezett, kedvezményezett jelölés hiányában a törvényes örökös részére (Ptk. 6:475.§.) teljesít kifizetést.

A biztosítási fedezetet az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. nyújtja a biztosítottak részére.

Részletes információk (kérjük kattintson az UNION logóra):

[Helyi] union_300.png