Kezdőlap
Mokkomplex logó KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1132 Budapest, Alig utca 14. Alig Irodaház II. em. 206-207.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
telefon: +3630 823 8892, +361 780 3859 vagy +361 780 2315
RólunkPatikaFogorvosokBiztosítási szolgáltatásokNapelem / Energiatakarékos fűtő - hűtő rendszerek / RezsinullázásSzerezze vissza pénzét!Érdekel! KapcsolatFENNTARTHATÓSÁG

[Helyi] Groupama_300.png A Magyar Gyógyszerészi Kamara tagjai és és közeli hozzátartozóik Önkéntes Csoportos Élet- Baleset- és Egészségbiztosításának szolgáltatója a GROUPAMA Biztosító Zrt.

Csatlakozási szándék esetén az alábbiakban megtalálható dokumentumtárból a „Biztosítotti Nyilatkozat és Fedezetigazolás” címűt választva megnyílik a letölthető, kinyomtatható nyilatkozat, amelyet kitöltve, eredeti aláírással ellátva kell postázni a KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft. részére, a 1132. Budapest Alig utca 14. Alig Irodaház II. em. 206-207. címre.

A Biztosítotti Nyilatkozat egyben biztosítási fedezetigazolás is, ezért abból egy példányt meg kell őrizni!
Az egyéni kockázatviselés kezdete a kitöltött Biztosítotti Nyilatkozat és Fedezetigazolásnak a KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft.-hez történő beérkezését követő hónap első napja, amennyiben a vonatkozó biztosítási díj a Biztosító részére bankátutalással megfizetésre került. A biztosítási díjat a biztosító által megküldött számviteli bizonylat szerint kell átutalni.

Biztosítási esemény bekövetkezése esetén minden esetben a GROUPAMA Biztosító Zrt. Ügyfélszolgálatát kell keresni. A telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége: 06 1 467 3500
Személyes ügyintézés esetén a Biztosító bármely ügyfélszolgálati irodája rendelkezésre áll.
https://www.groupama.hu/hu/Ugyfelszolgalat.html
GROUPAMA Biztosító Zrt. Központi Ügyfélszolgálat
1146 Budapest Erzsébet királyné útja 1c. "B" épület
Telefon: 361 467 3500
Postacím: GROUPAMA Biztosító Zrt. Vállalati Személybiztosítási és Egészségbiztosítási Osztály
                 1380 Budapest Pf: 1049

 

A biztosításhoz kapcsolódó dokumentumok, nyomtatványok az alábbi dokumentumtárban található címekre kattintva olvashatók, nyomtathatók illetve letölthetők:

Szolgáltatási és díjtájékoztató Biztosítotti nyilatkozat és fedezetigazolás;
Ügyféltájékoztató Termékismertető (IPID)
Kedvezményezett jelölő nyilatkozat Szolgáltatási igénybejelentő (Kárjelentő)
Életbiztosítás Általános feltételei Baleset- és Egészségbiztosítás Általános feltételei
Csoportos Élet-Baleset- és Egészségbiztosítás különös feltételei Adat- és panaszkezelési tudnivalók

Jelöljön kedvezményezettet! Ha van kedvezményezett, nem kell megvárni a hagyatéki eljárás lezárását!

Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti, hogy egy kollégánk megkeresse önt telefonon vagy e-mailben. A visszahívás sikeressége érdekében kérjük pontosan adja meg adatait!

Az Ön neve:
Az Ön pecsétszáma:
Az Ön szakterülete:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön mobil száma:
Az Ön lakóhelye (település):
Mikor kereshetjük Önt telefonon (nap)?
Mikor kereshetjük Önt telefonon? Kérjük írja be a megfelelő időintervallumot (órától - óráig)!
A megkeresés tárgya:
Egyéb megjegyzések:

Alulírott következő adatok vonatkozásában (név; telefonszám; e-mail cím,) jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten, visszavonásig érvényes adatkezelői felhatalmazást adok, hogy ezen adataimat a KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partnere felhasználhassa arra, hogy az orvosi pecsétszámmal rendelkezők és közvetlen családtagjai részére szóló, az életminőséggel, anyagi jólléttel kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival megkereshessen.

MGYK tagság esetén, alulírott következő adatok vonatkozásában (név; telefonszám; e-mail cím,) jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten, visszavonásig érvényes adatkezelői felhatalmazást adok, hogy MGYK tagsági jogviszonyom tartama alatt, ezen adataimat a KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partnere felhasználhassa arra, hogy az MGYK tagjai és közvetlen családtagjai részére szóló, a Magyar Gyógyszerészi Kamarai tagság életminőségével, anyagi jóllétével, előmenetelével kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival megkereshessen.


Jelen nyilatkozatomat írásban indoklás nélkül bármikor visszavonhatom.megjelölni kötelező