Kezdőlap
Mokkomplex logó KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1132 Budapest, Alig utca 14. Alig Irodaház II. em. 206-207.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
telefon: +3630 823 8892, +361 780 3859 vagy +361 780 2315
RólunkPatikaFogorvosokBiztosítási szolgáltatásokNapelem/RezsinullázásSzerezze vissza pénzét!Egyéb kedvezményekÉrdekel! KapcsolatFENNTARTHATÓSÁG

[Helyi] Groupama_300.png A Magyar Gyógyszerészi Kamara tagjai és és közeli hozzátartozóik Önkéntes Csoportos Élet- Baleset- és Egészségbiztosításának szolgáltatója a GROUPAMA Biztosító Zrt.

Csatlakozási szándék esetén az alábbiakban megtalálható dokumentumtárból a „Biztosítotti Nyilatkozat és Fedezetigazolás” címűt választva megnyílik a letölthető, kinyomtatható nyilatkozat, amelyet kitöltve, eredeti aláírással ellátva kell postázni a KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft. részére, a 1132. Budapest Alig utca 14. Alig Irodaház II. em. 206-207. címre.

A Biztosítotti Nyilatkozat egyben biztosítási fedezetigazolás is, ezért abból egy példányt meg kell őrizni!
Az egyéni kockázatviselés kezdete a kitöltött Biztosítotti Nyilatkozat és Fedezetigazolásnak a KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft.-hez történő beérkezését követő hónap első napja, amennyiben a vonatkozó biztosítási díj a Biztosító részére bankátutalással megfizetésre került. A biztosítási díjat a biztosító által megküldött számviteli bizonylat szerint kell átutalni.

Biztosítási esemény bekövetkezése esetén minden esetben a GROUPAMA Biztosító Zrt. Ügyfélszolgálatát kell keresni. A telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége: 06 1 467 3500
Személyes ügyintézés esetén a Biztosító bármely ügyfélszolgálati irodája rendelkezésre áll.
https://www.groupama.hu/hu/Ugyfelszolgalat.html
GROUPAMA Biztosító Zrt. Központi Ügyfélszolgálat
1146 Budapest Erzsébet királyné útja 1c. "B" épület
Telefon: 361 467 3500
Postacím: GROUPAMA Biztosító Zrt. Vállalati Személybiztosítási és Egészségbiztosítási Osztály
                 1380 Budapest Pf: 1049

 

A biztosításhoz kapcsolódó dokumentumok, nyomtatványok az alábbi dokumentumtárban található címekre kattintva olvashatók, nyomtathatók illetve letölthetők:

Szolgáltatási és díjtájékoztató Biztosítotti nyilatkozat és fedezetigazolás;
Ügyféltájékoztató Termékismertető (IPID)
Kedvezményezett jelölő nyilatkozat Szolgáltatási igénybejelentő (Kárjelentő)
Életbiztosítás Általános feltételei Baleset- és Egészségbiztosítás Általános feltételei
Csoportos Élet-Baleset- és Egészségbiztosítás különös feltételei Adat- és panaszkezelési tudnivalók

Jelöljön kedvezményezettet! Ha van kedvezményezett, nem kell megvárni a hagyatéki eljárás lezárását!

Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti, hogy egy kollégánk megkeresse önt telefonon vagy e-mailben. A visszahívás sikeressége érdekében kérjük pontosan adja meg adatait!

Az Ön neve:
Az Ön pecsétszáma:
Az Ön szakterülete:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön mobil száma:
Az Ön lakóhelye (település):
Mikor kereshetjük Önt telefonon (nap)?
Mikor kereshetjük Önt telefonon? Kérjük írja be a megfelelő időintervallumot (órától - óráig)!
A megkeresés tárgya:
Egyéb megjegyzések:

Alulírott következő adatok vonatkozásában (név; telefonszám; e-mail cím,) jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten, visszavonásig érvényes adatkezelői felhatalmazást adok, hogy MOK tagsági jogviszonyom tartama alatt, ezen adataimat a MOK, a KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partnere felhasználhassa arra, hogy a MOK tagjai és közvetlen családtagjai részére szóló, a kamarai tagság életminőségével, anyagi jóllétével, előmenetelével kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival megkereshessen.

MGYK tagság esetén, alulírott következő adatok vonatkozásában (név; telefonszám; e-mail cím,) jelen nyilatkozat aláírásával kifejezetten, visszavonásig érvényes adatkezelői felhatalmazást adok, hogy MGYK tagsági jogviszonyom tartama alatt, ezen adataimat az MGYK, a KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft. és partnere felhasználhassa arra, hogy az MGYK tagjai és közvetlen családtagjai részére szóló, a Magyar Gyógyszerészi Kamarai tagság életminőségével, anyagi jóllétével, előmenetelével kapcsolatos szolgáltatásaival, javaslataival megkereshessen.


Jelen nyilatkozatomat írásban indoklás nélkül bármikor visszavonhatom.megjelölni kötelező