Kezdőlap
Mokkomplex logó KOMPLEX Kamarai Pénzügyi Tanácsadó Kft.
1132 Budapest, Alig utca 14. Alig Irodaház II. em. 206-207.
web: www.mokkomplex.hu
e-mail: mokkomplex@mokkomplex.hu
telefon: +3630 823 8892, +361 780 3859 vagy +361 780 2315
RólunkPatikaFogorvosokBiztosítási szolgáltatásokNapelem / Energiatakarékos fűtő - hűtő rendszerek / RezsinullázásSzerezze vissza pénzét!Érdekel! KapcsolatFENNTARTHATÓSÁG

[Helyi] Ikon MGYK honlapra_3.jpg

A Magyar Gyógyszerészi Kamara tagjai és azok közeli hozzátartozói részére olyan komplex élet- baleset- és egészségbiztosítási csomagot nyújt, amely egyéni formában, ilyen kondíciókkal a magyar biztosítási piacon nem elérhető.

A mélyen az egyéni biztosítási piaci árak alatt lévő biztosítási díjakat a biztosítottaknak kell megfizetni, az általuk választott csomag díjazása szerint.

Minden csomag ugyanazokat a szolgáltatásokat tartalmazza, de a biztosítási összegek az alapcsomagénak kétszerese, háromszorosa vagy maximum négyszerese lehetnek. Ennek megfelelően az éves díj is a választott csomag szerint, az alapcsomag éves díjának duplája, triplája vagy négyszerese lehet.


Biztosítottak lehetnek: A Magyar Gyógyszerészi Kamara azon tagjai, akik 18. és 80. betöltött életév közöttiek (MGYK tag), továbbá a tagoknak a 2013. évi V. törvény (Ptk.) szerinti közeli hozzátartozói, (beleértve a dokumentált élettársi viszonyban élőket is) akik 18. és 80. betöltött életév közöttiek.
Önkéntes csatlakozás során mind a Kamara tagjai, mind közvetlen hozzátartozóik bármelyik csomagot választhatják, (de csak egyet) függetlenül a már meglévő egyéb biztosításaiktól.
Jelöljön kedvezményezettet! Ha van kedvezményezett, nem kell megvárni a hagyatéki eljárás lezárását.
Biztosítási esemény bekövetkezésekor a Biztosító életbenlét esetén a Biztosított, más esetben a Biztosított által jelölt kedvezményezett, kedvezményezett jelölés hiányában a törvényes örökös részére (Ptk. 6:475.§) teljesít kifizetést.

A biztosítási fedezetet a GROUPAMA Biztosító Zrt. nyújtja a biztosítottak részére.

Részletes információk (kérjük kattintson a GROUPAMA logóra):

[Helyi] Groupama_300.png